Boka rum hos oss

Spapaket

På Grand Hotell Hörnan kan du komplettera din hotellvistelse med en skön spaupplevelse. Hotellet samarbetar med Royal Spa på Sysslomansgatan, en tio minuters promenad från hotellet.

Vi erbjuder fyra olika spapaket vilka alla innehåller följande:

  • Del i dubbelrum, en natt
  • Ett glas champagne i hotellets bar
  • Morgonrock, tofflor och mineralvatten på rummet
  • Behandling på Royal Spa enligt behandlingsmenyn till höger
  • Badrock och tofflor under besöket på Royal Spa

Priserna gäller en natts boende i dubbelrum fredag, lördag och söndag. För priser övriga dagar och rumskategorier ber vi er kontakta receptionen. Det går även bra att boka till en extra natt till förmånligt pris.

Spapaket 1:

Ansiktsbehandling, 50 min
En lyxig ansiktsbehandling som ger nytt liv och lyster till din hy. Produkterna innehåller champagneextrakt som återfuktar och skyddar huden mot fria radikaler. Behandlingen inleds med rengöring, hudanalys och peeling. Därefter följer massage, mask och avslutande produkter. Pris per person i dubbelrum: 1350 kr.

Spapaket 2:

Klassisk massage, 50 min
En djupgående och avslappnande massage för hela kroppen. Ökar blodcirkulationen och mjukar upp spända muskler. Pris per person i dubbelrum: 1420 kr.

Spapaket 3:

Hot Chocolate Massage, 60 min
Varm, mjukgörande chokladolja med 85% kakao, sheasmör och mandelolja masseras in i din hud och ger en känsla av välbehag och förnyelse. Njut av en oförglömlig upplevelse! Pris per person i dubbelrum: 1520 kr.

Spapaket 4:

Kroppspeeling och ansiktsbehandling, 70 min 
Behandlingen börjar med en kroppspeeling som ger huden en silkeslen yta. Sedan utförs en ansiktsbehandling med peeling, en utrensande eller återfuktande mask och ansikts- och skalpmassage. Behandlingen avslutas med lättare massage av kroppen med närande produkter. Pris per person i dubbelrum: 1725kr.